сряда, 9 декември 2009 г.

Посегнаха на БГ Мама, да се готвят и другите

БСП срещу БГ Мама. Няма шест-пет! Простотията не знае ден и нощ. Трябва да си доста нагъл и безочлив, та да дръзнеш да се компрометираш по този начин, без дори да ти пука. Че и по телевизията да се излагаш. А какво е посланието? Посланието е "Дайте ни трибуна, че лошо ви се пише!". Да се готвят другите. Да се готвят и за последните 15 секунди на видеото от БНТ. Тази прогнила партия вече няма на какво да разчита. Освен на заплахи разбира се. Запазената марка на БКП, пардон БСП. Всъщност защо пардон? Това си е БКП. Иначе как така ще са имали 47 конгреса досега?

Не става така "приятели". Вече сме 21-ви век. Всеки ще ви бан-ва кретените и платените клакьори по форумите, блоговете. Никой няма да ви "цепи басма". Вече не сте и управляващи. Вече сте последна дупка на кавала. С тази кирлива постъпка срещу един от най-четените форуми, само пикаете бензин срещу огъня. Дали някога празните ви глави, пълни единствено с петолъчки ще го вденат това? Едва ли... Аз поне не вярвам.

п.п. розата ви вече не е червена, а червива. И вехне ден след ден ;) Сбогом, няма да липсвате на никого!

2 коментара:

  1. чудесна публикация! Напълно съм съгласен с позицията, която заемаш! Лошото е, че БКП/БСП/ повлече всички ни в кюпа и хората са заблудени и не могат да прозрат истината.
    Но има "Видов ден".
    поздрави!

    ОтговорИзтриване
  2. Благодаря за хубавите думи, а и дано "Видов ден" дойде по-бързо :)

    ОтговорИзтриване