неделя, 3 май 2009 г.

Няма ненаказано предателство



30 сребърника. Или малко повече. Само така си обяснявам долната постъпка на Пламен Юруков преди броени дни. Ясно е на всички, че хора като него са оперирани от срам. Финансовите му измами може да ги намери всеки в необятното интернет пространство. Въпреки това все си мислих, че неговата наглост има някакъв лимит. Господи, колко наивен съм бил! За такива акули като него, "достойнство" е последното качество, което може да им е присъщо. Да се чуди човек как толкова време той беше лидер на СДС. И все още се води такъв на книга, благодарение на днешната прокажена власт и "не"зависимата ни съдебна система.  Същата тази съдебна система, която ни носи едни от най-големите негативи в Европейския съюз. Докладите на Европейската комисия са красноречиви по този въпрос.

За доста хора, с които съм контакувал, Юруков е олицетворение на Юда. Като че ли неслучайно и двете имена започват с една и съща буква. Дали обаче и съдбата му ще бъде подобна? Предателите винаги свършват зле. Рано или късно. Веднъж покажеш ли подобни скверни "качества", всеки ще те отритне. А Юруков блесна най-много именно с тях. Началото ще е с предстоящото му изритване от СДС. Самият Мартин Димитров пък обеща, че ще търси и съдебна отговорност за постъпките на Пламенния Юда. Толкова компрометирана личност като последния, следва да бъде отритната от обществото и наистина затвора ще да бъде едно достойно за него място.

Нека призная и едно нещо, което ме изуми. Когато преди месец мои познати ми разправяха, че ДПС ще играе главна роля/най-вече финансова и политическа/ в мощен опит за разбиването на дясната коалиция, реших, че всичко това са по-скоро слухове и догадки. Очевидно не са. Първо СДС и ДСБ декларираха в медиите, че ДПС стои зад всичко. По-късно стана ясно и че ДПС са натиснали Сметната палата да регистрира СДС. Грозно нали? А Юруков дава вид на момчето за мокрите поръчки на Доган. Сигурно си струва. Има злокобни легенди, че една усмивка на "Сокола" струвала седемцифрена сума в евро. Колко ли пъти Ахмед се е усмихнал на Пламен? Само можем да гадаем...

Всички тези скандали около изборниия закон и регистрацията на СДС, показват едно - зверски страх у отиващите си управленци. Играта им "ва-банк" е много вероятно да бъде наказана, както често се случва във футбола например. Нещата са наистина вече "на кантар", но не би било изненада, ако БСП например остане "валат" от закона, който внесоха. Разбира се, стига десните и ГЕРБ да се обединят за "мажоритарните" кандидати. При СДС пък е много вероятно да се мотивират до краен предел техните избиратели. Отделно надали вече има хора, които да не застанат зад Мартин Димитров. С изключения на ония, които имат някаква странична изгода. Но те са капка в морето!

5 коментара:

  1. не е зле коментара.

    ОтговорИзтриване
  2. май трябва да почнем да кълнем и децата на тези изроди ! може това да ги стресне !

    ОтговорИзтриване
  3. Разберете всички са от едно тесто замесени и СДС
    ДПС,БСП,ДСБ,Лидер,Герб ит.н.БЕЗСРАМНИЦИ СА ВСИЧКИ
    И УМИШЛЕНО УНИЩОЖАВАТ НАРОДА СИ.Крайно време е
    да се махнат всички от парламента,стига са се редили първи в листите и да ни убеждават колко много са направили тези БЕЗСРАМНИЦИ.Вярват ли си,че са подобрили живота на хората,че са увеличили два пъти пенсиите,60% МРЗ и други лъжи.
    А СТИГА ДЕ- НЯМАТЕ ЛИ СРАМА БЕ ХОРА.Ние сме на дъното и копаем още по-дълбоко благодарение на
    ВСИЧКИ ВАС УПРАВЛЯВАЩИ,който 20 години се прехвърляте от лаво на дясно и пак така.

    ОтговорИзтриване
  4. Много ми е чудно досега ни управляваха ДПС,БСП и
    Царя и сега БЕЗСРАМНИТЕ КОМУНИСТИ пуснаха своят реклама- удвоихме минималната пенсия и снимали две беззъби бабички червени радостни от това.
    Какво увеличение ,какви 5 лева - може ли да си представите какво значи за един месец да имаш в джоба си 92.65 лвс тях да си платиш сметките/парно,ток,вода,телефон/ да ядеш,а за дрехи няма да говорим.А на почивка Масларова ще ни изпрати да не изпусне парите държавни за хотелите на управляващите.

    ОтговорИзтриване
  5. Тя тая реклама има обратен ефект. В момент, в който масово се съкращават хора, да видиш колко работни места били отворили си действа подтискащо. Как да гласуваш за такива шмекери.

    Колкото до кълненето - не си струва. То такива хаймани като Юруков ще ги накаже Историята. Ще остане завинаги заклеймен като Предател. Тук-там ще го заплюват хората като го видят. Дано му харесва тоя начин на живот, защото това го чака до края.

    ОтговорИзтриване