четвъртък, 9 юли 2009 г.

Гоце отново иска тройна коалиция... Не и този път!

"Първанов препоръча на ГЕРБ тройна коалиция", гръмнаха медиите. Звучи наистина зловещо! Нова тройна коалиция? Та нали току що се отървахме от подобно нещо? ГЕРБ и Синята коалиция имат почти обща програма, имат и експерти. Какво могат да предложат РЗС или Атака? Експерти. Кои? Програма. Коя? Между другото кой вижда агент Гоце като трета страна? Едва ли е Атака. РЗС? Естествено, че тях вижда като натрапник. А защо? Много просто. Знаем че Първанов е зависим от ДПС. В момента няма как Доган да е във властта. Но един хлъзгав камък в новото правителство, един троянски кон като Яне Янев ще изиграе идеална роля на бомба със закъснител, която да гръмне в подходящия момент. Да, по мое мнение РЗС е сателит на ДПС. И агент Гоце неслучайно го бута така нагло там, където не му е мястото. Самият Яне Янев пък от привидно твърд политик, в разтояние на броени часове се превърна в мазно подобие на Сакскобурготски. Отврат!

Снимка: FrogNews

4 коментара:

  1. Пръста, който показва трябва да е на друго място!

    ОтговорИзтриване
  2. Aaa сваляча, великия мъж, политик и личност пак ни размахва пръст от малкия екран! Ние се чудим как да го изгоним и него и колко още трябва да му търпим неадекватното поведение на кукла на конци, той безплатни съвети тръгнал да раздава...

    ОтговорИзтриване
  3. Напълно в тон с предните коментари му предлагам и "съветите", а и пръста да си му стоят вкъщи и по-специално в задния двор на именито му.

    ОтговорИзтриване
  4. Този коментар бе премахнат от администратор на блога.

    ОтговорИзтриване